Volledig scherm
Een van de onderdelen van Dijkensport.nl. Archieffoto © Gerard Verschooten

Meer artiesten tijdens jubileumeditie Dijkensport.nl

BENEDEN-LEEUWEN - Dijkensport.nl is dit jaar niet alleen een sportevenement, in het weekend van 31 augustus staat er ook een ‘beweegfeest’ op het programma. Drie dagen is er muziek bij de Wiel in Beneden-Leeuwen.

Dijkensport.nl vindt dit jaar voor de twintigste keer plaats. Het begon ooit met een hardloopwedstrijd. Inmiddels kunnen sporters kiezen voor allerlei onderdelen, waaronder wielrennen en skeeleren. 

Vanwege de jubileumeditie kent Dijkensport.nl  twee nieuwe disciplines: de triathlon en het Nederlands Kampioenschap me-moveren. Daarnaast is het feest er omheen groter. 

De Braoiers

Het muzikaal programma, dat verzorgd wordt door de Dijkensport-organisatie en carnavalsvereniging De Braoiers uit Beneden-Leeuwen, begint op vrijdag. Die avond draait deejay Ronn Laam tijdens en na de MTB-tijdrit en de ColorRun muziek. De andere twee dagen is hij ook van de partij. Op zaterdag treden verder Marlane en Die Tolle Leute op. Zanger Marinus uit Beneden-Leeuwen sluit het beweegfeest op zondag 1 september in zijn dorp af. 

Het is voor het eerst dat Dijkensport.nl al op vrijdagavond begint. Vanwege de vele activiteiten knoopten de organisatoren deze extra avond er aan vast. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal