Volledig scherm
De auto verderop in het weiland in Appeltern. © Persbureau Heitink

Motorrijder en automobilist botsen hard tegen elkaar: wagen in weiland

APPELTERN - Een motorrijder en een automobilist zijn woensdagmiddag rond 16.00 uur hard tegen elkaar gebotst op het punt waar de Noord-Zuid en de Maasdijk bij Appeltern samenkomen. Na de klap belandde de auto vijftig meter van de weg in een weiland. 

De motorbestuurder kwam aan de andere kant van de weg in de berm terecht.

Na het ongeluk moest een man met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen precies waren, is onduidelijk. Hij was nog wel bij kennis.

Beide voertuigen raakten beschadigd en moesten worden weggesleept.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kaliwaalfilm zonder koniks en rode geuzen, nu wel met taurossen en Exmoor-paarden
    FOTOSERIE

    Kaliwaal­film zonder koniks en rode geuzen, nu wel met taurossen en Ex­moor-paar­den

    BOVEN-LEEUWEN/DRUTEN - Ben je de konikpaarden en rode geuzen aan het filmen in De Kaliwaal, gaan ze ineens op transport. Dat overkwam Edward Bokken die een natuurfilm over het uiterwaardengebied bij Boven-Leeuwen maakt. Hij kon het filmmateriaal dat hij sinds begin 2018 had gemaakt van de paarden en runderen eind april van dat jaar alweer in de prullenbak kieperen. Free Nature haalde de dieren uit het gebied. Het contract met exploitant K3 Delta liep ten einde.

Maas en Waal