Volledig scherm
De auto verderop in het weiland in Appeltern. © Persbureau Heitink

Motorrijder en automobilist botsen hard tegen elkaar: wagen in weiland

APPELTERN - Een motorrijder en een automobilist zijn woensdagmiddag rond 16.00 uur hard tegen elkaar gebotst op het punt waar de Noord-Zuid en de Maasdijk bij Appeltern samenkomen. Na de klap belandde de auto vijftig meter van de weg in een weiland. 

De motorbestuurder kwam aan de andere kant van de weg in de berm terecht.

Na het ongeluk moest een man met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen precies waren, is onduidelijk. Hij was nog wel bij kennis.

Beide voertuigen raakten beschadigd en moesten worden weggesleept.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jochem van Gelder heeft stapels herinneringen aan de dijk: ‘Alles komt hier samen’
    De favoriete plek van...

    Jochem van Gelder heeft stapels herinnerin­gen aan de dijk: ‘Alles komt hier samen’

    BENEDEN-LEEUWEN - ‘Stapels aan herinneringen’ heeft Jochem van Gelder (55) aan de Waalbandijk, op loopafstand van zijn woning in Beneden-Leeuwen. Het is de plek waar hij memorabele momenten in zijn jeugd beleefde. De dijk waardoor hij in ‘95 moest evacueren. Maar ook de plek waar hij nog steeds graag komt om te wandelen. ,,Ik woon mijn leven lang in dit dorp. In de verte zie je juist m’n geboorteplaats Tiel. Alles lijkt hier samen te komen.’’

Maas en Waal