Volledig scherm
PREMIUM
Joost Kooijmans in zijn boerderijwinkel. © Eveline Van Elk

Na de Lentefair is de eerste kerstfair in Dreumel een feit

DREUMEL - Joost Kooijmans uit Dreumel heeft de smaak te pakken. Eerder dit jaar organiseerde de eigenaar van de gelijknamige boerderijwinkel al een lentefair. Zondag (9 december) zorgt hij voor de eerste uitgebreide kerstfair in het Maas en Waalse dorp.

Omdat dit jaar de kerstsfeer op het plein in Dreumel ontbreekt, wilde Kooijmans zorgen voor een alternatief. Voorgaande jaren werd de kerstmarkt georganiseerd door Stichting Kerstsfeer op het Plein van Jeannette van Beem en een groep vrijwilligers. Van Beem: ,,Ik ben er met mijn gezin in 2012 kleinschalig mee begonnen, gewoon uit eigen portemonnee. We wilden iets doen met het pas aangelegde nieuwe dorpshart aan de Ekershof. Iets om de saamhorigheid van de Dreumelnaren te bevorderen en Dreumel op de kaart te zetten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal