De politie doet onderzoek bij de woning aan het Ambacht in Beneden-Leeuwen na de vondst van het lichaam.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet onderzoek bij de woning aan het Ambacht in Beneden-Leeuwen na de vondst van het lichaam. © Waldie Rutten/112 Nieuwsgroep

Na vier dagen drugsgebruik was Carolien opeens dood, zegt haar vriend

BENEDEN-LEEUWEN - Vier dagen lang gebruikten ze een cocktail aan drugs en alcohol. Toen bleek zijn vriendin Carolien opeens dood en was het te laat toen de hulpdiensten op witte donderdag bij hun woning in Beneden-Leeuwen arriveerden. 

15 reacties

 • elco

  2 jaar geleden
  Dat b bepaal ik zelf wel
 • Frossinia Van Schaik

  2 jaar geleden
  Het kan ook zijn dat de politie de man vriendelijk heeft verzocht om het huis tijdelijk te verlaten
 • Patries

  2 jaar geleden
  Kijk, en hier gaat het dus al mis. Mensen veroordelen op basis van niks. Waarom zou je alleen thuis gaan zitten, als je je verdriet en verhaal kan delen met vrienden. En de Gelderlander doet er gezellig aan mee door zulke verdenkingen te plaatsen. Zullen we gewoon afwachten? 
 • Ook

  2 jaar geleden
  Een nogal onaannemelijk en ook volstrekt ongeloofwaardig verhaal van deze verdachte, zeker wanneer ik begrijp dat hij de volgende dag dat huis al zou hebben verlaten. Voorlopig nog maar even vast houden dus maar.
 • Van den Berg

  2 jaar geleden
  Wat ook vreemd is in deze zaak is dat een dak dekkertje met een klein bedrijf deze woning kon betalen zijn vriendin werkten ook niet veel en het huis stond te koop voor veel geld en al die drugs is natuurlijk ook niet gratis.