Ontroerend: Oma Nellie (95) kan achterkleinkind eindelijk op groot scherm zien, met dank aan Robert ten Brink

videoBENEDEN-LEEUWEN - Nellie van Summeren (95) werd voor de tiende keer overgrootmoeder, maar kan de kleine Nox niet vasthouden vanwege de coronacrisis. Donderdag zag ze hem op een enorm videoscherm buiten haar verzorgingshuis. 

Zaterdag ziet ze zichzelf ook nog eens op televisie.

Nellie van Summeren is niet zo van de uitgesproken emoties. Toch is de Maas en Waalse zichtbaar aangedaan wanneer ze donderdagmiddag een videoboodschap krijgt van haar kleindochter Yfke en dier jongste zoon Nox. 

De manier waarop ze het huiselijke filmpje krijgt voorgeschoteld is dan ook wel wat overweldigend voor een 95-jarige. Op de parkeerplaats van St. Elisabeth, het Beneden-Leeuwense verzorgingshuis waar ze sinds een jaar of twee woont, is er een enorm videoscherm voor aangevoerd. Met de groeten van het televisieprogramma All You Need Is Love.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal