Op het cruiseschip aan de Veerdam in Druten kunnen 140 mensen worden opgevangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het cruiseschip aan de Veerdam in Druten kunnen 140 mensen worden opgevangen. © DG

Ook Beneden-Leeuwen krijgt cruiseschip voor opvang van Oekraïense vluchtelingen

UpdateBENEDEN-LEEUWEN - Naast Druten en Nijmegen krijgt ook West Maas en Waal een riviercruiseschip voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne.

4 reacties

 • Cor Franssen

  3 maanden geleden
  Maar de heer zomers en van de Berk hebben wel een goed punt meneer Binnendijk. Ben er mee eens dat we ze opvangen maar ons land gaat er zo wel aan ten onder. Ik heb ook een zoon van bijna 18 jaar die ook straks graag een huisje wil. Zie dat zwaar in. Opvang oke, maar denk dat we aardig vol zitten in nederland.
 • Theo Binnendijk

  3 maanden geleden
  Het nieuws gaat over de tijdelijke opvang van vluchtelingen uit een oorlogsgebied in Europa en enkele reacties hier gaan weer over het asielbeleid. Laten we bij de les blijven en alleen reageren op het onderwerp waar het hier over gaat.
 • C van de berk

  3 maanden geleden
  Inderdaad Jan , en wij en onze kinderen moeten nu al gemiddeld 13 jaar wachten op een sociale huur woning. Hoelang moeten wij dit nog accepteren?
 • Jan Zomers

  3 maanden geleden
  Vraag me af - hoe lang wil de overheid doorgaan met opvang en huisvesting van vluchtelingen en asielzoekers. Een ieder afkomstig uit Afrika of moslimgebied krijgt hier 5 jaar opvang in een AZC met iedere dag gratis eten, drinken, slapen, zorg en zakgeld waarbij ze niet mogen deelnemen aan het arbeidsproces... na 5 jaar krijg je een ingerichte woning met een uitkering. Hoe lang wil Den Haag hiermee doorgaan - tot we 19 / 20 miljoen inwoners hebben?