Een volle zaal in Dreumel, waar bezorgde bewoners door het burgercollectief Dreumelse Waard worden bijgepraat over de verondieping van de Vonkerplas.
Volledig scherm
Een volle zaal in Dreumel, waar bezorgde bewoners door het burgercollectief Dreumelse Waard worden bijgepraat over de verondieping van de Vonkerplas. © DG

Opkomst bewonersavond tekent zorgen over 'Vonkerplas als afvoerputje'

DREUMEL - Het zaaltje in 't Centrum in Dreumel puilde uit vanavond bij de informatieavond over de verondieping van de Vonkerplas. Het driekoppige burgercollectief Dreumelse Waard organiseerde de bijeenkomst, en honderden bezorgde bewoners waren toegestroomd om te luisteren.

5 reacties

 • Patricia

  3 jaar geleden
  Als je per se wilt "verondiepen" stort dan het zand dat je hebt wegezogen maar weer terug.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  ,,Als wij als Burgers, een vrij Nederland, lichtzinnig omspringen met de waarheid, zelfs al lijkt het om de meest banale dingen te gaan, dan springen we lichtzinnig om met Nederland Dan is de Nederlandse democratie zoals we die kennen aan zijn nadagen begonnen", Dan is Politiek Leugen en Bedrog!!!!
 • kir

  3 jaar geleden
  Houd gij ze maar dom dan houd ik ze wel arm!!!!!!!! Juist de geschiedenis herhaalt zich. Waarom geeft onze overheid die wij moeten kunnen vertrouwen geen openheid van zaken.Eerlijkheid is toch een echt Nederlands woord. SCHANDELIJK
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Een verontdieping komt het leefklimaat in het water ten goede. Dat het gebeurt met grond van mindere kwaliteit is geen probleem. Zwaar verontreinigde grond mag er volgens mij niet heen. Dit gebeurt al op veel plekken in plassen en geluidswallen. 
 • Patricia

  3 jaar geleden
  'Verondieping"... Neem dat woord niet over, mensen. Zeg gewoon waar het op staat: "afvalstorting"!
 1. Theatermaker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen
  Play

  Theaterma­ker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen

 2. Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af
  Play

  Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af

Maas en Waal