De politie gaat vaker controleren in de Rozenstraat.
Volledig scherm
De politie gaat vaker controleren in de Rozenstraat. © anp

Politie gaat meer controleren in Rozenstraat

BENEDEN-LEEUWEN - Automobilisten opgelet: de politie gaat de komende tijd snelheidscontroles houden in de Rozenstraat in Beneden-Leeuwen. 

5 reacties

 • Gossie

  4 jaar geleden
  Wellicht is controle op de dijk tussen Leeuwen en Wamel geen overbodige luxe.Er rijden daar vaak auto's, busjes en motoren veel te hard op de stukken waar ze niet eens mogen rijden zoals tussen PWA en Perenlaan en het fietspad net voorbij de Perenlaan.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Tja max 30 manie... Dat was gister even schrikken in Druten op het fietspad tussen Zuid en Wagenwiel: een grote driehoek met een 30 km bord :-)
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Vijf bestuurders aangesproken? Van de zes die voorbij kwamen... :-)
 • Snarf

  4 jaar geleden
  Die Wally. Overal een juiste kijk op hebben
 • Wally

  4 jaar geleden
  Is deze weg wel zelf handhavend? Zo ja, dan hoeft de politie niet op te treden. Nee, dan is deze weg niet goed ingericht als 30 km weg/zone.Ik gok op het laatste, daar de politie waarschuwend is op getreden.
 1. Verdachte hoort veertig maanden cel eisen wegens internetfraude: ‘Meneer heeft anderhalf jaar als een koning geleefd’
  PREMIUM

  Verdachte hoort veertig maanden cel eisen wegens internet­frau­de: ‘Meneer heeft anderhalf jaar als een koning geleefd’

  BENEDEN-LEEUWEN - Het Openbaar Ministerie eist tegen een 22-jarige inwoner van Beneden-Leeuwen een celstraf van veertig maanden waarvan tien maanden voorwaardelijk vanwege internetfraude. Met zijn phishing-mailtjes zou hij 87.000 euro verdiend hebben. Daarmee bekostigde hij een luxueuze leefstijl, met exclusieve champagne, prijzige horloges, dure merkkleding en businessclasstickets.

Maas en Waal