In de boomgaard van Bianca en Geert Aanholt in Boven-Leeuwen zijn in april 2017 350 fruitbomen vernield.
Volledig scherm
In de boomgaard van Bianca en Geert Aanholt in Boven-Leeuwen zijn in april 2017 350 fruitbomen vernield. © Eveline van Elk

Politie stopt met onderzoek naar jarenlange agriterreur in Maas en Waal

MAASBOMMEL - De politie is gestopt met het onderzoek naar de grootschalige vernielingen en sabotages op het platteland van het Land van Maas en Waal. Het is niet gelukt om de daders van de agriterreur op te sporen.

13 reacties

 • Erik

  3 jaar geleden
  Dan hadden we niet zo veel op de vvd moeten stemmen. 
 • wim

  3 jaar geleden
  ‘Gesprekken met betrokkenen’ hebben voor rust gezorgd. Ik neem aan niet alleen gedupeerden, maar ook niet bewijsbare daders?Graag een overzicht van alle gesprekken en met wie.
 • Erik

  3 jaar geleden
  Dat geloof ik niet; vingerafdrukken van rechercheurs zijn af te strepen van de lijst van mensen die zo’n plastic zak in handen hebben gehad.
 • bertje

  3 jaar geleden
  De bewijzen waren door de rechercheurs zo vaak ter hand genomen en aan elkaar doorgegeven dat ze niet meer als bewijs konden gelden, maar als aanwijzing
 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Logisch: Reeds enkele jaren geleden, werden onder VVD-bewind 22 politiebureau's gesloten. Inmiddels zullen dat er nog wel veel meer zijn. En zo werkt Pinokkio Rutte de misdaad nog verder in de hand. Bovendien is tevens justitie kapot bezuinigd.

Maas en Waal