Volledig scherm
Deelnemer Boer zoekt Vrouw 2018: Saskia uit Amerongen. © KRO-NCRV

Saskia uit Amerongen en Wilfred uit Leeuwen doen mee aan Boer zoekt Vrouw

De boeren en boerinnen die meedoen aan het komende seizoen van Boer zoekt Vrouw zijn bekend gemaakt. Twee daarvan komen uit deze regio: boer Wilfred en boerin Saskia.

Saskia (53) runt een geitenhouderij in Amerongen. De boerin verloor 14 jaar geleden haar man en voedde sindsdien haar drie zonen alleen op. Dat zijn inmiddels ferme kerels, wat haar de tijd en rust geeft om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde.

Wilfred (43) uit Beneden-Leeuwen zit in de koeien. Ondanks een pijnlijke ervaring op relatiegebied, blijft hij op zoek naar die ene, ware liefde. 

De boeren en boerinnen zijn voorgesteld en wachten nu op brieven. De boeren die de meeste brieven krijgen, worden gevolgd in het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Dat begint in september op NPO1. Een overzicht van alle boeren vind je hier

Volledig scherm
Deelnemer Boer zoekt Vrouw 2018: Wilfred uit Beneden-Leeuwen. © KRO-NCRV
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal