De douane trof bij een inval bij de groothandel in Berghem in 2016 onder meer ivoor, 1300 kilo koraal, zaagviszagen, namaakartikelen en schedels van bedreigde dieren als zeeschildpad en hertzwijn aan.
Volledig scherm
PREMIUM
De douane trof bij een inval bij de groothandel in Berghem in 2016 onder meer ivoor, 1300 kilo koraal, zaagviszagen, namaakartikelen en schedels van bedreigde dieren als zeeschildpad en hertzwijn aan. © fotopersburo Bert Jansen

Schikking of niet, OM wil Berghemse importeur van illegale ‘beestenboel’ achter tralies

DEN BOSCH/BERGHEM - Hij is al genoeg gestraft, vindt een 59-jarige Berghemnaar. Daar is justitie het niet mee eens. Ondanks een schikking van 7 ton zou hij een half jaar in de cel moeten voor het importeren van koraal en botten van bedreigde diersoorten.

 1. Vermiste 14-jarige uit Druten via locatie van mobiel gevonden in Hapert, meldt familie
  update
  5

  Vermiste 14-jarige uit Druten via locatie van mobiel gevonden in Hapert, meldt familie

  Politie, familie, vrienden en klasgenoten zijn woensdag met man en macht op zoek gegaan naar een 14-jarig meisje uit Druten. De leerling van het Mondial vmbo-college in Nijmegen werd sinds woensdagmiddag 14.45 uur vermist. Laat op de woensdagavond is zij in goede gezondheid teruggevonden in Hapert via de locatiegegevens van haar telefoon. Dat heeft de familie laten weten via de social media.
  Nijmegen, Druten