Jan de Bont
Volledig scherm
PREMIUM
Jan de Bont

Snoeiharde kritiek oud-directeur Rijkswaterstaat op granuliet-affaire Gelderland: ‘Dit is toch onbestaanbaar?’

DEN HAAG/DREUMEL 'Bij twijfel moet je niet doorgaan’ Oud-directeur Jan de Bont van Rijkswaterstaat is kritisch op de manier waarop Rijkswaterstaat omging met de asfaltbedrijven die wilden dat Rijkswaterstaat het toepassen van granuliet niet stop zou zetten. 

9 reacties

 • Raymond Lelkens

  8 maanden geleden
  Puur voor zijn netwerk.....#halbewaserbij
 • Willem Heerema

  8 maanden geleden
  Schandalig. Zowel van de top binnen Rijkswaterstaat als bij VolkerWessels. Overigens: Waarom neemt VolkerWesses zo'n leugenaar als Halbe Zijlstra in dienst?Hoe Rijkswaterstaat al vele jaren wordt bestuurd door niet technische managers i.p.v. door technici met manegementkwaliteiten  is algemeen bekend. Lees ook het onderzoek in het boekje Veranderend getij. Hierin beschrijft onderzoeksjournalist Marcel Metze hoe het mis ging bij RWS. RWS heeft zelfs nog geprobeerd om publicatie te verbieden.
 • Cis

  8 maanden geleden
  Granuliet is al heel lang grond???? Rotzooi blijft rotzooi, wat je er ook aan toevoegt. Het gaat maar om één ding, geld en nog meer geld.
 • Hagen

  8 maanden geleden
  En nu maar hopen dat er niemand uit de school klapt tijdens zijn periode?
 • P3T3R

  8 maanden geleden
  Heb de Zembla aflevering gezien: Je kunt woorden gebruiken als: Tenenkrommend, onbestaanbaar, onacceptabel, etc. Maar die woorden hebben geen kracht meer als een dergelijke manier van werken gewoonweg geaccepteerd wordt binnen een overheidsinstantie. Sterker nog, als men eraan mee werkt of het de normaalste zaak van de wereld is. En niemand die een sujet als dhr. Zijlstra aanklaagt of een strobreed in de weg ligt. Zum kotsen.

Maas en Waal