SP ‘blokkeert’ symbolisch zandplas Over de Maas om granulietstort te stoppen

VideoALPHEN - De Socialistische Partij (SP) heeft maandagochtend korte tijd de toegang tot zandwinplas Over de Maas tussen Alphen en Dreumel symbolisch geblokkeerd. De actie was bedoeld als statement tegen de stort van granuliet in de zandafgraving.

18 reacties

 • tgm beuningen

  12 maanden geleden
  Te land, ter zee en in de lucht: SP!!
 • Erik Braam

  12 maanden geleden
  Volgens mij levert het altijd meer op dan vanachter een scherm goedbedoeld (of niet) commentaar geven op mensen die dit op welke manier dan ook op de politieke agenda proberen te krijgen. Het staat je trouwens vrij om met een sleepboot en ketting het water op te gaan. Succes! 
 • OMD

  12 maanden geleden
  Wij moeten wel reageren vanaf de zijlijn, wij zijn niet zo stom om met gevaar voor eigen leven een snel stromende rivier op te varen om een touwtje te spannen. Bovendien wist de SP fractie in Maas en Waal al jaren van de vermeende onveilige storting in het plan Over de Maas . Ze zijn pas mee gaan hollen na de uitzending van Zembla zeg maar Zembla bla bla bla
 • Koen Oosterlaken

  12 maanden geleden
  Geloof me ik ben insider, de veiligheid is vooraf veelvuldig doorgesproken. Maarja het is weer makkelijk oordelen vanaf de zijlijn
 • Koen Oosterlaken

  12 maanden geleden
  Werken is prachtige symptoombestrijding waardoor er fundamenteel niks veranderd. Zat jij vandaag lekker koffie te drinken aan je bureau om de wereld verder te helpen?
 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Maas en Waal