Studie: A2 ontlasten met nieuwe weg Leeuwen-Oss

BENEDEN-LEEUWEN/ MAASBOMMEL - Niet dat het kansrijk lijkt, maar toch wordt bestudeerd in welke mate een (snel-)weg tussen de Alexanderbrug bij Echteld en Oss - dwars door West Maas en Waal - de filerijke A2 bij Zaltbommel kan ontlasten.

6 reacties

 • Hugo

  2 jaar geleden
  Wat een slecht idee is dit zeg, toen ze hier 50 jaar geleden over na dachten al en nu nog een veel slechter idee. Meer asfalt levert niet minder files op. Alleen de auto lobby is groot en machtig dus blijft maar drukken op meer meer meer. Terwijl technologische oplossingen over 30 jaar, denk aan de automatische piloot in auto's, de file druk zullen doen afnemen. Ook werken vanuit huis en het flexibel bepalen van je werktijden zijn een veel effectievere manier om files te bestrijden. Een van de meest unieke waarden van West Maas en Waal over 25 jaar zal de stilte zijn, uniek in NL! 
 • Wamelnaar

  2 jaar geleden
  Het alleen doortrekken van de N323 (PWA-brug) is het verschuiven van het probleem van de A2 naar de A15. Nu is het elke ochtendspits al achter aansluiten vanaf de aansluiting bij Echteld. Zonder verbreding van de A15 en aanpassen van de aansluiting bij Echteld creëert een groter probleem dan dat er opgelost wordt.
 • Hent Eerlijke

  2 jaar geleden
  Maar hoe moet het dan weer aan het einde van de pwa , de aansluiting met de A15 moet ook flink veranderd worden . Weg die stoplichten bijvoorbeeld
 • Puck

  2 jaar geleden
  Dat zou super zijn.dat is echt een ontsluiting die nog mist. Ik ben voor.
 • TArrel

  2 jaar geleden
  Dat linker traject is toch waar de zonnepanelen van Groenleven waren gepland? Hoe moet dat dan verder?
 1. Brand legt Nijmeegse schuur in de as
  Play

  Brand legt Nijmeegse schuur in de as

 2. Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer
  Play

  Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer

Maas en Waal