Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Joris van Gennip

Teleurgesteld over de verkiezingsuitslag? Straks kun je als troost jouw billen ermee afvegen

Miljoenen stembiljetten zijn uitgeklapt, verder uitgeklapt en nog eens uitgeklapt, ingevuld, opgevouwen, in een stembus gepropt, aangestampt, verreden, weer uitgevouwen en geteld. Maar wat gebeurt er dan met deze papieren monsters en de stempassen? 

2 reacties

 • Bob De Swart

  2 maanden geleden
  @Jan: wat een flauwekul kraam je hier uit. Ook ik ben niet blij met de verkiezingsuitslag, maar dat is geen reden om te twijfelen aan de democratische procedures. Die worden bovendien gecontroleerd door buitenlandse waarnemers. Het zijn je landgenoten die voor de uitslag verantwoordelijk zijn. Ik ben geschokt dat 20% vd bevolking fascistisch/racistisch stemt en dat nog eens een kwart niet door het toffe-peer-imago vd premier kan kijken om te zien hoe rot als een mispel het onder zijn bewind is.
 • janv meulen

  2 maanden geleden
  Of de telling wel eerlijk verloopt zet ik wel mijn vraagtekens bij . Als 70 % van de stemmers ONTEVREDEN is over de uitslag is het wel raar dat de uitslag zo is ! Rutte is tot alles in staat om maar in het torentje te blijven !!! Je zag het wel met zijn "" Ruttedoctrine "" !!!
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Maas en Waal