Volledig scherm
PREMIUM
Ben van Ooijen in de wintertuin. © Eveline Van Elk

Tuinen van Appeltern: ‘One Ben Show’, lichtjesavonden, expo en beeldenroute

APPELTERN - PUUR, de gratis winteropenstelling van de Tuinen van Appeltern, is een blijvertje. Deze en de volgende maand vindt de tweede editie plaats.  Dit maal niet alleen met een uitbundige expositie op de bovenverdieping van het entreegebouw van de Tuinen, maar ook met een beeldenroute - binnen en buiten. Met de lichtjesavonden, die vorige editie aansloegen.

En met voor het eerst een soort one man show van Ben van Ooijen, directeur van de Tuinen van Appeltern. Van Ooijen heeft al diverse boekjes uitgegeven met tuinwijsheden en gedichten. Hij zet ze ook op Facebook, waar ze een kleine hit zijn. Hij loopt naar aanleiding van die populariteit al een tijd rond met het idee voor een ‘One Ben Show’. Hij heeft de titel Een warm onthaal in Appeltern gekregen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal