De politie doet onderzoek bij de woning aan het Ambacht in Beneden-Leeuwen.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet onderzoek bij de woning aan het Ambacht in Beneden-Leeuwen. © Waldie Rutten/112 Nieuwsgroep

Verloofde verdacht van het doden fotomodel Carolien (39) uit Beneden-Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - De 39-jarige Carolien is in haar woning in Beneden-Leeuwen van het leven beroofd. De vrouw overleed al donderdagavond. Pas na sectie bleek dat ze door een misdrijf om het leven was gekomen. 

4 reacties

 • Janneman

  2 jaar geleden
  De burgemeester is ook het plaatselijke hoofd van de politie.Het is toch wel fijn als het huis van de buren door een leger politieagenten wordt afgesloten en de agenten in en uit lopen je iets van informatie krijgt.Het is niet goed dat je dan op de pers moet wachten.
 • Peter Bitter

  2 jaar geleden
  Duidelijke taal, zo is het precies!
 • WitteHomberg

  2 jaar geleden
  Vreselijk, zo jong en liefdevol naar anderen. 
 • Patries

  2 jaar geleden
  Wat wil de buurtbewoner horen dan van de gemeente? Dit is een politiezaak, geen gemeentezaak. Het lijkt mij vrij duidelijk wat er aan de hand is. Meer hoef je niet te weten. 
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’