Vrouw zit bijna halfuur op de kop vast in auto bij Beneden-Leeuwen

videoBENEDEN-LEEUWEN - Een vrouw heeft in de nacht van zaterdag op zondag bijna een halfuur ondersteboven vastgezeten in haar auto, nadat ze met het voertuig over de kop was geslagen op de Maas en Waalweg (N332) bij Beneden-Leeuwen. Dat bevestigt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 00.40  uur. De vrouw kwam vanaf de Prins Alexanderbrug en verloor de controle over het stuur toen ze een rotonde wilde nemen. 

De auto waar de vrouw bijna een halfuur ondersteboven in heeft gezeten.
Volledig scherm
De auto waar de vrouw bijna een halfuur ondersteboven in heeft gezeten. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Ze belandde met haar auto achter een verhoogde berm en kwam ondersteboven tot stilstand tegen de reling van een nabijgelegen fietstunnel. Toen de vrouw belde met de meldkamer, gaf ze een verkeerde locatie door. De hulpdiensten deden er vervolgens bijna een halfuur over om haar te vinden, laat een woordvoerder van de politie weten. Onder meer een traumahelikopter werd ingezet bij de zoekactie.

De brandweer heeft de vrouw uit de auto gehaald. Wonder boven wonder hoefde ze niet mee naar het ziekenhuis. Haar wagen kan als verloren worden beschouwd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal