Crossers met quads in de uiterwaarden tussen Dreumel en Wamel.
Volledig scherm
PREMIUM
Crossers met quads in de uiterwaarden tussen Dreumel en Wamel. © DG

Waaluiterwaarden tussen Dreumel en Wamel zijn vrijplaats voor rommel, crossen en loslopende honden

WAMEL/DREUMEL - De uiterwaarden van de Waal tussen Dreumel en Wamel zijn een vrijplaats voor afvaldumpers, crossers, wildkampeerders en mensen die hun honden los laten lopen. De problemen zijn moeilijk aan te pakken, onder meer door het versnipperde grondbezit in het gebied. 

4 reacties

 • Ronkoi

  8 maanden geleden
  Mensen moeten eens beseffen dat ze zich op een andere manier moeten vermaken in plaats van een hond aan te schaffen om alleen dan buiten te komen. Je kunt ook zonder hond gaan wandelen en net zo genieten van de natuur, zonder de wilde dieren van streek te brengen.
 • Fintelman

  1 jaar geleden
  Laat ze toch lekker crossen,Hier is ook iedere zon en feestdag motorrace op de dijk
 • Ook

  1 jaar geleden
  Hier is de gemeenteraad aan zet die van de gemeente actief optreden kan eisen.Daarmee komt dit probleem dan ook daar op tafel te liggen waar het thuis hoort.
 • Patricia

  1 jaar geleden
  Geef de uiterwaarden terug aan de boeren en laat er onze eigen prachtige holsteinkoeien lopen. Boeren zorgen voor goede afrastering. Bij Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat staat de natuur op de laatste plaats en onze eigen gemeente schittert door afwezigheid.
 1. Tobias werd ‘stil’ geboren, moeder Daisy houdt een herdenking: ‘Er zijn heel veel ouders die exact hetzelfde voelen als ik’
  PREMIUM

  Tobias werd ‘stil’ geboren, moeder Daisy houdt een herdenking: ‘Er zijn heel veel ouders die exact hetzelfde voelen als ik’

  De uitgetelde geboortedatum van Tobias was vrijdag 10 juli 2020. Zaterdag 10 juli 2021 houdt zijn moeder Daisy van Bekkum een herdenkingsavond in het Nijmeegse Cultuurhuis De Lindenberg. Voor alle ‘stil’ geboren baby's, andere overleden kinderen en hun ouders, lotgenoten van Daisy en haar man Erik. Daisy roept op: ,,Laat je omarmen door het programma.”

Maas en Waal