Volledig scherm
smartlappenkoort 't Anker © eigen foto

Zang, dans en 'meebrullen' in Dreumel

Dreumel - ‘Muziek, dans en smartlappen in D’n Hoender’ heet het avondvullende programma dat zaterdagavond vanaf 19.30 uur plaats vindt in de sporthal van Dreumel. Die wordt ook voor deze gelegenheid omgetoverd tot feestzaal, waarbij de entree gratis is. 

Muziekverenigingen St. Barbara uit Dreumel en St. Lambertus uit Alphen hebben de handen ineen geslagen. ,,Het wordt een heel gevarieerde avond. We gaan concertstukken, Amerikaanse marsen en iets van de West Side Story spelen. En we brengen samen met het smartlappenkoor ’t Anker uit Alphen de oude hit Yellow river. Het koor gaat daarna verder met zijn eigen repertoire”, zegt voorzitter Jan Sas van St. Barbara. ,,Een smartlappenkoor voor een bijdrage in ons concert is nieuw en brengt veel gezelligheid.”

Tevens doen twee dansgroepen van Sport in Balans uit Dreumel mee. ,,Daarbij kinderen die bij onze opgeheven minirettes en majorettes zaten. Zij hebben nu de kans om zich te presenteren.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal