Volledig scherm
PREMIUM
Circa 25 fruittelers hielpen hun collega Frans van Hulst in Altforst met planten van nieuwe bomen toen er bij hem duizenden boompjes waren vernield. © Eveline Van Elk

ZLTO: ‘Voor ons is agriterreur niet voorbij’

ALPHEN/ HORSSEN - De politie heeft geen aanknopingspunten om verder te gaan met het onderzoek naar agriterreur. De stroom van zinloze vernielingen en sabotages lijkt sinds augustus voorbij. ,,Maar voor ons is het niet voorbij”, zegt voorzitter Jan van Lent van boerenorganisatie ZLTO Maas en Waal. ,,Wij kunnen dit nog niet afsluiten.”

Van Lent vindt het teleurstellend dat er geen dader is aangehouden hoewel er verdachten in beeld waren. Die teleurstelling deelt de privérechercheur die de ZLTO had ingehuurd. Die privédetective gaf zijn dossier door aan de politie die desondanks de zaak niet rond kreeg. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal