Eerder dit jaar werd een drugswoning in Braamt gesloten.
Volledig scherm
Eerder dit jaar werd een drugswoning in Braamt gesloten. © Jan Ruland van den Brink

Burgemeester sluit woning in Westervoort na vondst drugs

WESTERVOORT - Burgemeester Arend van Hout van Westervoort heeft opdracht gegeven een woning aan de Pals voorlopig te sluiten. In de woning was eerder een ‘grote hoeveelheid’ hennep en XTC aangetroffen. De woning mag tot 13 maart van het volgend jaar niet bewoond worden.

4 reacties

 • Titus

  1 jaar geleden
  Kan me niet voorstellen dat het werkt, tenzij alle spullen en drugs meteen in beslag zijn genomen! Die lui wonen er vaak niet zelf maar de kostbare handel ligt daar wel! Die drugshandelaren vinden wel een manier om weer  dat pand binnen te komen, want hun voorraad laten ze daar echt niet rotten!  
 • Criticaster

  1 jaar geleden
  Grote hoeveelheden tot daaraantoe maar in 's Heerenberg moedwillig woningen sluiten na vinden van een gebruikershoeveelheid met als gevolg dat de woningbouw direct het contract kan opzeggen (want drie maanden is de wettelijke norm) is gewoon echt een vies spelletje, ik ben tegen drugsoverlast hoor maar zo zadel je de maatschappij op met kosten onder het mom handhaven. Mensen staan met hun problemen ineens op straat en in Nederland kost dat meer dan je denkt.
 • Joris

  1 jaar geleden
  Goed bezig Burgemeester !
 • Timmerma

  1 jaar geleden
   hard aanpsakken ja graag
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Liemers