Volledig scherm
Eerder dit jaar werd een drugswoning in Braamt gesloten. © Jan Ruland van den Brink

Burgemeester sluit woning in Westervoort na vondst drugs

WESTERVOORT - Burgemeester Arend van Hout van Westervoort heeft opdracht gegeven een woning aan de Pals voorlopig te sluiten. In de woning was eerder een ‘grote hoeveelheid’ hennep en XTC aangetroffen. De woning mag tot 13 maart van het volgend jaar niet bewoond worden.

De omwonenden hebben van de gemeente Westervoort een brief gekregen met tekst en uitleg over de gedwongen sluiting van het drugspand. De ramen en deuren zijn afgesloten en het huis is verzegeld, waardoor de woning niet meer betreden kan worden. Met de maatregel wil de burgemeester een eind maken aan het beeld dat in het dorp kan zijn ontstaan dat het hier gaat om een drugswoning. 

Burgemeesters in de Liemers hebben dit jaar al eerder besloten vaker woningen te sluiten op het moment dat er sprake is van drugshandel. Dat is inmiddels gebeurd met woningen in onder andere Duiven, Zevenaar en 's-Heerenberg. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers