Criminelen ronselen op grote schaal studenten scheikunde en chemie voor xtc-labs

WESTERVOORT - Studenten scheikunde en chemie worden op grote schaal geronseld om te komen werken in xtc-labs. Criminelen schrijven zich zelfs in voor dergelijke studies om op die manier makkelijker in contact te komen met de studenten.

11 reacties

 • Piet Paaltjes

  4 jaar geleden
  Mensen worden niet "crimineel" geboren, op enig moment word men dat. Ook studenten kunnen op een later tijdstip wat anders willen. mensen denken dat enkel door externe inmenging geronseld word?wellicht heeft tien procent van die studenten juist dat vak gekozen met die motivatie!vooroordelend Nederland !
 • Chris

  4 jaar geleden
  Je kunt je afvragen, waarom een student al dan niet gemakkelijk met zo een type in zee gaat. Misschien heeft een financiële prikkel er mee te maken. Het wordt immers door de overheid steeds moeilijker gemaakt om je studie te financiëren. Geen wonder dat sommige zich makkelijk laten verleiden door het criminele geld.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Met legale xtc staan criminelen buitenspel en spekken gebruikers alleen de schatkist. Politie te kort zou dan ook meteen opgelost zijn, best wel handig als je overlopen wordt door mensen met minder goede bedoelingen.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Het xtc verbod is voor producenten én bestrijders een kip met gouden eieren. En dat is ongetwijfeld de reden dat letterlijk overal op deze wereld de bestrijders een veel en veel groter gevaar voor een samenleving, rechtsstaat en brave burger blijken te zijn dan de producenten.
 • Juul

  4 jaar geleden
  Met dank aan de D'66 rechters die slappe taakstraffen blijven uitdelen aan zware criminelen. En een regering die de grenzen wagenwijd openzet en totaal apathisch toekijkt naar de georganiseerde misdaad.