Volledig scherm
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht. © ANP

Daders inbraak in bedrijfsbus in Westervoort goed herkenbaar op beelden Opsporing Verzocht

WESTERVOORT - De politie heeft dinsdagavond beelden laten zien van een auto-inbraak aan De Rosmolen in Westervoort in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Aan De Rosmalen is op woensdag 9 maart een bestelbus opengebroken en leeggeroofd

De bus is van een bedrijf dat zonnepanelen installeert. Er lag voor een groot bedrag aan materialen en gereedschap in de bus waarmee de monteur de volgende ochtend op pad zou gaan. Maar toen hij 's ochtends bij zijn bus aankwam, was die grotendeels leeg. 

Twee mannen

Op de beelden is te zien hoe rond 23.15 uur een auto komt aanrijden en parkeert. Er stappen twee mannen uit die vrijwel direct op de bestelbus af lopen. Ze krijgen in eerste instantie de bus niet open, maar na flink wrikken lukt het wel. Ondanks dat het donker is, zijn de mannen goed te zien.

In Opsporing Verzocht vraagt de politie informatie over de inbraak in de bus door te geven. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers