Daniël van Deutekom
Volledig scherm
PREMIUM
Daniël van Deutekom © Gerard Burgers

Evangelist verzet zich tegen zangverbod: ‘De kerk wordt te veel gezien als een hobbyclub’

het gesprekDe jonge evangelist Daniël van Deutekom is fel tegen een zangverbod in kerken. Want zingen is essentieel voor de geloofsbelijdenis, is zijn overtuiging. En hij verafschuwt een dwingende regering: ,,Wereldwijd worden zoveel christenen vervolgd door hun overheid.’’

87 reacties

 • DeLachendePikolo

  10 maanden geleden
  Besnijdenis, onverdoofd slachten, niet vaccineren, samen bidden.....Helaas heeft de wetenschap de mensen die geloven in een onzichtbaar opperwezen nog niet bereikt.
 • Patries

  11 maanden geleden
  Het één praat het ander niet goed.
 • Artois

  11 maanden geleden
  Laten we niet generaliseren, maar er zijn er die de Nashville verklaring ondertekenen, homoseksualiteit als een ziekte kwalificeren, kwetsbare vrouwen belagen bij de abortuskliniek, en dan al die katholieke priesters die niet van kinderen kunnen afblijven etc.etc.. Desalnieteplus waardeer ik als agnost het goede werk van veel christenen.
 • Artois

  11 maanden geleden
  Wel nog een vraag aan de redactie. Is de nieuwswaarde van Daniel groot genoeg voor het podium dat jullie faciliteren?
 • AstrA1993

  11 maanden geleden
  Zo zie je maar hoe gemakkelijk het is om mensen met een toch al zwakke geest  compleet te hersen spoelen...!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Liemers