Volledig scherm
PREMIUM
Het wandelpad langs de Rivierweg is wel heel erg smal gemaakt voor wandelaars en rolstoelers. © Jan Ruland van den Brink

Foutje rondom te smal voetpad kan Westervoort een ton kosten

WESTERVOORT - Een foutje bij de aanbesteding van het fietspad aan de Rivierweg kan de gemeente Westervoort mogelijk 100.000 euro gaan kosten. Bij de aanbesteding van het nieuwe, bredere betonnen, fietspad is geen rekening gehouden met de juiste breedte van het voetpad. Met als gevolg veel klachten over het voetpad dat veel te smal is. 

Bovendien is het voetpad half verhard. Met regen wordt de ondergrond drassig. Dat zorgt voor problemen bij met name rolstoelers, maar ook bij wandelaars met kinderwagens en rollators.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Horeca Duiven is kansloos door nieuw plannen
    PREMIUM

    ‘Horeca Duiven is kansloos door nieuw plannen

    DUIVEN -De ondernemers in Duiven hebben een dubbel gevoel over de plannen voor horeca en vermaak op Seingraaf die van een bezoek aan IKEA, Loods5 en Hornbach straks een dagje uit moeten maken. ,,Het is een prachtig plan dat goed past bij Nieuwgraaf. Maar daar moeten de ondernemers in het centrum wel tegenaan boksen. Dit gaat de dorpskernen van Duiven en Westervoort niet helpen’’, zegt Paul Jakobs van ondernemersvereniging Centrum Duiven.

Liemers