De VVD moet in Westervoort Forum voor Democratie ver voor zich laten.
Volledig scherm
De VVD moet in Westervoort Forum voor Democratie ver voor zich laten. © ANP

FvD met afstand grootste in Westervoort, ook in Zevenaar de meeste kiezers

WESTERVOORT - Forum voor Democratie is met afstand de grootste partij van Westervoort geworden. Met 16,8 procent van de stemmen bleef de club van Thierry Baudet de VVD (13,7) ruim voor. 

6 reacties

 • Joris

  3 jaar geleden
  Echte oplossingen op veel gebieden zijn er wel Rinus, maar zullen onder de VVD nooit worden uitgevoerd, het is dan ook meer een proteststem tegen onze interim-manager Mark, die de boel naar de klote heeft geholpen; vrijwel alles kapot bezuinigen, zodat inderdaad ja, vele middelbare witte mannen op straat kwamen te staan en niet meer aan de bak zullen komen. 
 • Rinus

  3 jaar geleden
  Tja... Vol met zure rancuneuze middelbare witte mannen. Ontevreden en niet de moeite nement zich te informeren over echte oplossingen.
 • Arie

  3 jaar geleden
  Baudet: een prima presentator voor het Groot Nederlands Dictee!!! Zonder inhoud zoveel kiezers. Zegt dit wat over de kiezers of over Baudet?
 • Gasss

  3 jaar geleden
  FvD ontkent klimaatverandering niet maar ze betwijfelen de exacte invloed van de mens.
 • Harry

  3 jaar geleden
  Nee met gekkie henkie oplossingen in NL oplossingen gaan we de wereld redden.En voor iedere kolencentrale die wij gaan sluiten staan er in China nog 100 op de planning om te openen.
 1. AVW’66 blameert zich tegen hekkensluiter, ZZC’20 speelt zich knap veilig en Terborg is zo goed als zeker van nacompetitie
  PREMIUM
  Achterhoek/Liemers

  AVW’66 blameert zich tegen hekkenslui­ter, ZZC’20 speelt zich knap veilig en Terborg is zo goed als zeker van nacompeti­tie

  VOETBALOVERZICHT - In de strijd om deelname aan de nacompetitie om promotie heeft vierdeklasser Terborg een belangrijke 1-0 zege geboekt op Blauw Wit’66. Een niveau hoger heeft het Zelhemse ZZC’20 de nacompetitie niet meer nodig om zich te handhaven, na de 2-1 overwinning op titelkandidaat JVC Cuijk. In de tweede klasse kan het Westervoortse AVW’66 die nacompetitie om lijfsbehoud bijna niet meer ontlopen na de nederlaag tegen hekkensluiter Lelystad’67.

Liemers