Steeds vaker worden afvalzakken naast ondergrondse containers geplaatst en wordt er niet voor een lediging betaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Steeds vaker worden afvalzakken naast ondergrondse containers geplaatst en wordt er niet voor een lediging betaald. © Marco De Swart

Gedumpte vuilniszak gaat open voor adrescontrole in Westervoort en Duiven

DUIVEN/ WESTERVOORT - Duiven en Westervoort zijn de afvaldumpingen zat. Naast opsporingsambtenaren krijgen ook drie medewerkers van Team Beheer Buiten de bevoegdheid gedumpte vuilniszakken te openen.

10 reacties

 • SlimmeSjakie

  4 maanden geleden
  Er is een uitspraak van de Hoge Raad inzake de geldigheid van adresgegevens in een afvalzak. Dit adres bewijst niet dat de geadresseerde de zak daadwerkelijk neergelegd heeft.
 • Joris

  4 maanden geleden
  Zakje om de hand Maxijazz, drol vastpakken, binnenste buiten vouwen en thuis een beetje warm water er bij... goed dicht maken en naar de veroorzaker... daar openmaken en door de brievenbus, waarbij je de onderkant van het zakje even vast blijft houden... Eens en temeer héél duidelijk !
 • Maxijazz

  4 maanden geleden
  Schrijf gelijk dan wat meer bekeuringen voor die honden kak! Dáár irriteer ik me aan, lijkt wel of figuurlijk geen hond dit nog opraapt. Zeker als kinderen met de hond wandelen. Ze schijten zelfs in de speeltuin, dát is ook aso! Zelfde met een vuilniszak, als ik het zie, opscheppen en voor hun voordeur leggen.
 • de heer J. Zomers (68)

  4 maanden geleden
  een briefje met een naam en adres erop is geen hard bewijs... er zijn deugnieten die doen zo'n briefje in de zak van iemand anders - 95 euro boete.
 • Winnetou

  4 maanden geleden
  Naschrift van Winnetou:  Maar dan is wel het probleem opgelost 
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Liemers