De carnavalsoptocht in 2018
Volledig scherm
PREMIUM
De carnavalsoptocht in 2018 © Jan Ruland van den Brink

Geen carnavalsoptocht in Westervoort, deur naar zomercarnaval op een kier

WESTERVOORT - Vanwege corona gaat de carnavalsoptocht in Westervoort dit jaar niet door. Dat heeft carnavalsvereniging De Dolbotters beslist. In de gemeenten Montferland en Zevenaar wordt waarschijnlijk maandagavond een besluit genomen. Het is al wel duidelijk dat het carnaval van 's-Heerenberg naar juni gaat. 

6 reacties

 • Eelco de Boer

  4 maanden geleden
  @Johnny, lees eerst even de berichtjes hieronder alvorens te reageren. Ik ben niet degene die pleit voor een verbod, dus je moet niet bij mij zijn. Maar je hebt gelijk, er zullen ook een paar mensen zijn die nuchter carnaval vieren. Al weet ik niet wat ik triester vind: Mensen die zich bewust een aantal dagen bezatten of een mensen die bewust een aantal dagen nuchter tussen verder allemaal ladderzatte zotten willen verblijven.
 • Johnny de Oude

  4 maanden geleden
  @Eelco, als je geen idee hebt waar je het over hebt dan is het makkelijk om iets te verbieden. Ken genoeg mensen die geen alcohol drinken maar flink genieten van 3 dagen gezelligheid tijdens Carnaval. Die samenhorigheid en sfeer is zeldzaam in deze tijden van polarisatie en alles maar willen verbieden.
 • Eelco de Boer

  4 maanden geleden
  Marjan, het is zeker ook niet mijn ding. Ik zal er ook geen minuut om wakker liggen als het definitief wordt afgeschaft. Er zijn blijkbaar echter anderen die het heel normaal vinden en er zelfs naar uitzien om een paar dagen achtereen laveloos te zijn.
 • Johnny de Oude

  4 maanden geleden
  @Marjan, wie ben jij om te bepalen wat wel en niet van deze tijd is.
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  @Eelco of beter helemaal afschaffen dit onzin en drankgelal gedoe, is ook niet meer van deze tijd, ;Carnaval;

Liemers