DG
Volledig scherm
PREMIUM
© DG

Harde conclusie: Westervoort moet onderdeel worden van Arnhem

WESTERVOORT / ARNHEM / DUIVEN - De gemeente Westervoort kan in de toekomst niet verder als zelfstandige gemeente, blijkt uit een onafhankelijk onderzoek. Opgaan in de gemeente Arnhem lijkt de beste optie.

32 reacties

 • Renald Siemerink

  4 maanden geleden
  Kan Duiven op basis van gelijkwaardigheid met Westervoort de toekomst in gaan, ondanks haar opstelling (verleden?) Zevenaar naar de kroon te steken. Elden is ondanks alle veranderingen een mooi dorp aan de dijk met park en dorps karakter en historische e.a. verenigingen. Daarin ligt de kracht om als dorp Westervoort te behoeden en behouden. Laat het bestuur en de administratieve werkzaamheden daar waar ze het best tot hun recht komen. Maak je sterk voor dat wat Westervoort als dorp rijk is.
 • Pieter Meijer

  4 maanden geleden
  Laat de inwoners zelf maar beslissen waar ze bij willen horen huidige coalitie heeft het tenslotte verknalt. Dus let op bij a.s. Gemeente raadsverkiezingen kies lokale partij die echt iets om je gemeente geven.
 • Henk Willems

  4 maanden geleden
  De gemeente Westervoort staat kennelijk financieel het water tot de lippen, ik zie de meerwaarde voor Arnhem eigenlijk niet. De keuze lijkt me niet alleen aan Westervoort dus.
 • Petrus Terpstra

  4 maanden geleden
  Eindelijk een verstandige conclusie: Westervoort is het beste af bij Arnhem. De burgerij van Westervoort is de dupe van falende gemeentebeleid en de daarmee gepaard gaande bezuinigingen: Een voorbeeld hiervan is de eigen bijdrage voor aanvullend vervoer (avan). Ik woon al bijna 30 jaar in Westervoort, maar het zogenaamde “Westervoort gevuul” heb ik niet en wil ik ook niet, want we hebben allemaal kunnen zien waar ons dat heeft gebracht: aan de bedelstaf en onder curatele. Bij Arnhem dus!
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Noem mij eens een kleine gemeente die tevreden is na een fusie met een grotere gemeente?

Liemers