Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Het kon wel eens gedaan zijn met de daling: de coronacijfers stijgen vaak al weer (en flink ook)

WESTERVOORT -  Het aantal coronabesmettingen laat landelijk dan misschien een licht dalende trend zien, op veel plekken loopt het aantal al weer op. Zoals in Neder-Betuwe en Westervoort, waar afgelopen week zelfs sprake was van een verdubbeling.

19 reacties

 • Anton

  2 maanden geleden
  Jeetje.. een blokje om kan geen kwaad hoor en de tv wat minder aan zal je ook goed doen. Het is zelfs slecht voor je weerstand om alleen maar binnen te zitten,  om maar te zwijgen wat extreme angst (want dat is het) met je immuunsysteem doet. Veel sterkte.
 • Jan

  2 maanden geleden
  Jazeker bestaan er medicijnen die in veel gevallen zorgen voor een stuk milder ziekteverloop én de kans op ziekenhuisopname behoorlijk verkleinen. In 2015 waren er nog 40% méér bedden voor meerdaagse zorg (met dito personeel erbij). Die mensen zijn wat anders gaan doen, maar kunnen best verleid worden weer de zorg in te gaan. En al die overdreven media berichten, die angstaanjagers, zou ik maar met een korreltje zout nemen.
 • TheedP

  2 maanden geleden
  Waarom als de besmettingen een paar dagen iets dalen direct weer versoepeling van de regels?Wacht daar minstens een week mee. Het is bij een geringe daling beslist niet direct hoera!!!!!!.
 • Fietser

  2 maanden geleden
  Je voelt wat gescheiden vaders die hun kinderen niet te zien krijgen alle dagen voelen. Naar hè? Sterkte met kerst.
 • Kaatje

  2 maanden geleden
  Sinds de corona ben ik de te meer gaan beseffen hoe egoïstisch het meerendeel van de mensen zijn, vooral ook mensen in mijn nabije omgeving!
 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Liemers