De flatwoning in Westervoort werd gesloten nadat er meerdere malen illegale prostitutie werd geconstateerd en een wapen werd gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
De flatwoning in Westervoort werd gesloten nadat er meerdere malen illegale prostitutie werd geconstateerd en een wapen werd gevonden. © DG/Jan de Groen

Hoe kon huurder seksflat in Westervoort maanden ongestraft zijn gang gaan én niet gearresteerd zijn?

WESTERVOORT - Diverse meldingen van overlast kwamen het afgelopen half jaar binnen over de bewoner van een flatwoning aan de Halve Morgen in Westervoort. Pas vorige week werd de woning gesloten vanwege illegale prostitutie en wapenbezit

3 reacties

 • A.M. Berben

  1 maand geleden
  Ook in dit artikel omtrent deze situatie maken gemeente, politie en verhuurder niet echt de indruk dat men actief heeft gehandeld, ik kan me dan ook voorstellen dat hierover ontevredenheid bestaat. Zonder bijvoorbeeld de melding(en) over overlast te kennen, zou ik me toch wel kunnen voorstellen dat daaruit wellicht ook al afgeleid had kunnen worden dat de woning gebruikt werd voor prostitutie. Het is nu aan de gemeenteraad om hier iets mee te doen.
 • Judith linders

  2 maanden geleden
  Hoe dat kan? Omdat woninbouwverenigingen het allemaal wel best vinden en niets doen tegen dit soort problemen. Dat is niet alleen in Westervoort zo.
 • Henk Gelder

  2 maanden geleden
  Ik heb een aantal jaar een koopwoning in Westervoort gehad, woning ernaast werd gebruikt voor drugshandel/productie. Gemeente en Politie hadden 0 interesse hier wat aan te doen of het pand te sluiten. Zelf maar weggegaan, zijn gelukkig veel mooiere plekken om te wonen dan Westervoort.

Liemers