Volledig scherm
PREMIUM
Winkeliers in het centrum van Westervoort hebben elkaar nodig. © theo kock persfotografie

Leegstand in Westervoort: ‘Als er gaten vallen, doet dat iets met mensen’

WESTERVOORT - De Albert Heijn, de bakker, een Bruna. In dorps- en wijkwinkelcentra hebben ze elkaar nodig. ,,Als dan een dominosteen omvalt, dan gaan ze allemaal’’, zegt Paul te Grotenhuis van brancheorganisatie InRetail. 

,,Als er gaten vallen in een winkelcentrum, dan doet dat wat met het koopgedrag van mensen. Dat zie je in Westervoort gebeuren. Iedereen heeft daar last van. Ondernemers en winkelend publiek’’, zegt hij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Barbecuebrand in Westervoort zorgt voor metershoge vlammen: ‘gelukkig waren de kinderen op tijd weg’
    PREMIUM

    Barbecue­brand in Wester­voort zorgt voor metershoge vlammen: ‘gelukkig waren de kinderen op tijd weg’

    WESTERVOORT - De brand in Westervoort ontstond in het tuinhuisje van de familie Messing aan de Heilweg. ,,De gasfles vatte vlam”, zegt Wil Messing de volgende middag. ,,Mijn schoonzoon zag dat en schreeuwde dat de kinderen weg moesten. Daarna was er een soort explosie. Ik en mijn schoonzoon zijn door de luchtdruk een paar meter door de lucht gevlogen. Niemand is gewond geraakt.”

Liemers