De man deed zich op een chatsite anders voor.
Volledig scherm
PREMIUM
De man deed zich op een chatsite anders voor. © Thinkstock

Man (33) verdacht van seks met 13-jarige, agenten vonden haar naakt in zijn woning in Westervoort

ARNHEM - Een 33-jarige Westervoorter hoorde dinsdag twee jaar cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk, tegen zich eisen. Hij deed zich in maart op een chatsite voor als 17-jarig meisje, verleidde een meisje van 13 tot een afspraak, haalde haar op uit Noord-Brabant en had seks met haar.

15 reacties

 • Jan Bos

  1 jaar geleden
  Ze zijn allemaal verminderd ontoerekeningsvatbaar, maar ze weten wél hoe ze op internet in contact moeten komen met minderjarigen en hoe ze zichzelf moeten voordoen als 17-jarige !!!.
 • Joris

  1 jaar geleden
  Nou... als ik zo eens rond kijk, dan zijn er toch veel mensen met een 'bepaalde stoornis' ... grote groepen mensen zijn nu volwassen kinderen met kinderen, die het aan niets mag ontbreken.Da's ook het probleem, kinderen mag het best wel eens aan wat ontbreken, dat is goed, dat hoort er bij... daar worden het verstandige volwassen van in de toekomst !
 • beka

  1 jaar geleden
  als de dader (man van 33) echt niet kan snappen of overzien wat zijn daden voor gevolgen hebben of zich in kan houden dan is volgens mij een (evt. chemische) castratie de beste oplossing. Dan zijn de hormonen beteugeld en is er de komende 30 jaar veel minder risico op herhaling of nog erger.
 • Joop Medze

  1 jaar geleden
  Dit soort straffen schrikt dit volk niet af, minimaal 10 jaar is wat helpt
 • Titus

  1 jaar geleden
  Nee, Bart, de mensen vinden de straffen te laag, en vooral blijken veel meer delict plegers verward of verminderd toerekenbaar te zijn. Dat moet toch opvallen!  Is verre van normaal, dit strafrecht.
 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Liemers