Volledig scherm
PREMIUM
De man deed zich op een chatsite anders voor. © Thinkstock

Man (33) verdacht van seks met 13-jarige, agenten vonden haar naakt in zijn woning in Westervoort

ARNHEM - Een 33-jarige Westervoorter hoorde dinsdag twee jaar cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk, tegen zich eisen. Hij deed zich in maart op een chatsite voor als 17-jarig meisje, verleidde een meisje van 13 tot een afspraak, haalde haar op uit Noord-Brabant en had seks met haar.

Quote

Het gaat om een kind. U bent zelf vader. Is er niets in u dat zegt: ik ben helemaal verkeerd bezig?

Rechter

De officier van justitie wil verder dat de verminderd toerekeningsvatbaar verklaarde man zich onder behandeling stelt, een contactverbod krijgt en uit de buurt van minderjarigen blijft, inclusief zijn eigen dochter, zolang de reclassering dit nodig vindt.

Op dinsdagavond 26 maart geeft de moeder van het meisje haar dochter op als vermist. De politie onderzoekt haar telefoon en ziet dat ze heeft gechat met een Sanne en een Michael en dat ze een seksafspraak heeft met de laatste.

De agenten trekken het nummer na en treffen enkele uren later het meisje naakt aan in de woning in Westervoort. De bewoner wordt aangehouden en zit inmiddels een half jaar vast.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers