Volledig scherm
PREMIUM
Eline van Schuylenburg-Stringer met zoontje en Ton Fransen poseren in de Mosterdhof in Westervoort. © Theo Kock

‘Operatie’ Mosterdhof gaat nu echt beginnen


WESTERVOORT- Groen licht voor een grondige opknapbeurt voor de Mosterdhof in Westervoort. Het experimentele wijkje uit de jaren 70 moet in 2030 weer bruisen. Op 12 september is er een wijkconferentie waar bewoners hun wensen kenbaar kunnen maken.

Bewoners van de Mosterdhof in Westervoort hoeven zich nog net niet excuseren voor hun wijkje op verjaardagen. ‘Woon je daar’, krijgen ze te horen, terwijl de wenkbrauwen omhoog gaan. In de Mosterdhof staan  relatief veel goedkope koopwoningen en de afgelopen decennia heeft het wijkje veel van zijn glans verloren. Het openbaar groen is verwilderd en er is veel steen en blik. ,,Westervoorters denken dat hier veel import uit Arnhem woont. Volgens mij valt dat best wel mee. Ik woon er met plezier en ben in de Mosterdhof getogen”, vertelt Eline van Schuylenburg-Stringer (33). 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers