Passage maakt plaats voor appartementen in winkelcentrum De Wyborgh in Westervoort

MET VIDEOWESTERVOORT - De overdekte winkelpassage verdwijnt en gaat ruimte bieden aan appartementen. Alle winkels verhuizen naar het Dorpsplein. De supermarkten van Albert Heijn en Lidl worden groter.

8 reacties

 • Bea Schut

  3 maanden geleden
  Welke groenteboer, die is door de grote supermarkt en slager weggebonjourd
 • Heidi Daniels

  3 maanden geleden
  Misschien ook eens woningen voor westervoorters zelf hier is namelijk voor de jongeren niets te huur of te koop of schreeuwend duur
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Uiteraard gaan de toekomstige bewoners betalen voor de nieuwe woningen. Wel erg naïef om te denken dat iemand anders dit voor hen gaat doen. Wil je in een nieuw appartement wonen, moet je er ook voor betalen.
 • Adrie van der Horst

  3 maanden geleden
  Ik vermoed dat het de toekomstige kopers/huurders van de te realiseren woningen zijn die dit alles gaan financieren. Vergelijk het met enkele jaren geleden, toen de woningen aan de voet van de gifbelt werden gebouwd. Uit de vraagprijs van de bouwgrond moest de latere (mislukte) sanering worden betaald.
 • gerard loon

  3 maanden geleden
  Goed van opzet , het huidige deel vanaf de parkeerplaats bij het station ziet er niet uit . Het gemeentehuis moet beter bereikbaar worden voor ouderen die slecht ter been zijn . De supermarkten bepalen inderdaad de winkels die klanten trekken . Al met al een realistisch plan , de huidige situatie is niet meer van deze tijd , doen en zo snel mogelijk! !