Robert van Barneveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert van Barneveld. © Jan Ruland van den Brink

Robert (63) moet weken wachten op zijn prik ondanks uitnodiging voor coronavaccin: ‘Enorm frustrerend’

WESTERVOORT - Het lukt Robert van Barneveld (63) maar niet om een prikafspraak te maken, ondanks een uitnodiging van zijn huisarts. Het kan weken duren voordat de Westervoorter aan de beurt is. ,,Ik snap er helemaal niets van. Enorm frustrerend.’’

15 reacties

 • Rock Witten

  1 jaar geleden
  Ook heel erg raar is dat een stad als Arnhem met 160.000 inwoners maar 1 prik-locatie heeft 8 km buiten de stad op Papendal, bereikbaar met buslijn 105 en na de bushalte nog even precies 1 km lopen naar de sporthal aldaar, fijn he als je zeer slecht ter been bent. Gelukkig bied het Rode Kruis een oplossing: een gratis taxi naar die prik-locatie, een maand later weer. Hulde aan het Rode Kruis.
 • Marjorie Thijssen

  1 jaar geleden
  @ G j Guilik Heel bijzonder hoe snel mensen een oordeel vellen ergens over zonder de in en outs te kennen.
 • Robert De Jong

  1 jaar geleden
  Moet wel heel dringende reden zijn om "niet te kunnen " Als je de pers erbij haalt zou ik graag ook vernemen wat de reden is waarom Dhr. van Barneveld op zaterdag niet aan uitnodiging kan voldoen. Graag het hele verhaal publiceren.
 • Bartus

  1 jaar geleden
  Ik ben het met sommige reacties hier eens, de uitzonderingen krijgen veel aandacht in de media. Misschien moeten we ons eens wat meer realiseren waar we ons druk over maken, natuurlijk kan het zeer frustrerend zijn als de informatie tegenstrijdig is maar we moeten ook eens stilstaan bij mensen met zeer ernstige ziektes die soms jarenlang in onzekerheid leven of hun behandeling wel aanslaat, of ze wel geholpen kunnen worden. In vergelijking daarmee is bovenstaand probleem bijna een luxeprobleem.
 • Marjorie Thijssen

  1 jaar geleden
  Robert heeft van alles geprobeerd om ergens op een andere lokatie geprikt te worden of op een ander tijdstip maar hij kon niet anders dan dan in de nieuwhof in Westervoort geprikt worden. Dat was in dit geval niet mogelijk. Dus het is erg kort door de bocht dat hij niet moet zeuren of dat het zijn eigen schuld is.

Liemers