Robert van Barneveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert van Barneveld. © Jan Ruland van den Brink

Robert (63) moet weken wachten op zijn prik ondanks uitnodiging voor coronavaccin: ‘Enorm frustrerend’

WESTERVOORT - Het lukt Robert van Barneveld (63) maar niet om een prikafspraak te maken, ondanks een uitnodiging van zijn huisarts. Het kan weken duren voordat de Westervoorter aan de beurt is. ,,Ik snap er helemaal niets van. Enorm frustrerend.’’

16 reacties

 • Rock Witten

  3 weken geleden
  Ook heel erg raar is dat een stad als Arnhem met 160.000 inwoners maar 1 prik-locatie heeft 8 km buiten de stad op Papendal, bereikbaar met buslijn 105 en na de bushalte nog even precies 1 km lopen naar de sporthal aldaar, fijn he als je zeer slecht ter been bent. Gelukkig bied het Rode Kruis een oplossing: een gratis taxi naar die prik-locatie, een maand later weer. Hulde aan het Rode Kruis.
 • Marjorie Thijssen

  4 weken geleden
  @ G j Guilik Heel bijzonder hoe snel mensen een oordeel vellen ergens over zonder de in en outs te kennen.
 • G.J. Guilik

  4 weken geleden
  Zou er eigenlijk niet moeten staan: Robert moet, door eigen schuld, weken wachten op zijn prik ondanks uitnodiging, waar Robert niet op in ging, voor coronavaccin? ‘Enorm frustrerend’ voor zijn huisarts’.
 • de Jong

  4 weken geleden
  Moet wel heel dringende reden zijn om "niet te kunnen " Als je de pers erbij haalt zou ik graag ook vernemen wat de reden is waarom Dhr. van Barneveld op zaterdag niet aan uitnodiging kan voldoen. Graag het hele verhaal publiceren.
 • Henk Maassen

  4 weken geleden
  Ik ben het met sommige reacties hier eens, de uitzonderingen krijgen veel aandacht in de media. Misschien moeten we ons eens wat meer realiseren waar we ons druk over maken, natuurlijk kan het zeer frustrerend zijn als de informatie tegenstrijdig is maar we moeten ook eens stilstaan bij mensen met zeer ernstige ziektes die soms jarenlang in onzekerheid leven of hun behandeling wel aanslaat, of ze wel geholpen kunnen worden. In vergelijking daarmee is bovenstaand probleem bijna een luxeprobleem.
 1. Jaren gedonder om paintballcentrum in Babberich dat nog maar amper open is geweest: ‘Hier baal ik ontzettend van’
  PREMIUM
  1

  Jaren gedonder om paintball­cen­trum in Babberich dat nog maar amper open is geweest: ‘Hier baal ik ontzettend van’

  BABBERICH/ ZEVENAAR - Juridisch getouwtrek verhindert al jaren de opening van paintballcentrum De Unit aan de Kwartiersedijk in Babberich. Het paintballcentrum, schuin tegenover camping Het Kwartier, stuit op bezwaren. Waarom? Uitbater George Kuijkens zegt geen idee te hebben. ,,De dichtstbijzijnde woning staat op zo'n 300 meter afstand. We hebben alles laten onderzoeken. De gemeente is enthousiast.”
 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Liemers