In Westervoort wordt het keukenafval binnenkort wekelijks opgehaald, in plaats van elke twee weken.
Volledig scherm
PREMIUM
In Westervoort wordt het keukenafval binnenkort wekelijks opgehaald, in plaats van elke twee weken. © Shutterstock

Tegen stank en maden: Westervoort gaat gft vaker ophalen

WESTERVOORT - Een kliko vol maden of een enorme stank na een paar dagen warm weer. Inwoners van Westervoort wilden dat hun groenafval vaker dan eens in de twee weken opgehaald zou worden. En daar wordt nu naar geluisterd.

4 reacties

 • Joris

  2 jaar geleden
  Het is ook zó moeilijk allemaal hé;  op de PMD zak staat wat er wel en wat er niet in mag !Daarvoor hoef je niet doorgestudeerd te hebben natuurlijk. Als je de bakjes en flesjes fatsoenlijk leeg maakt dan ruik je er verder niets van... Het GFT is natuurlijk van een andere orde: daarin komt dan eindelijk iemand op het idee om dat tijdens de zomermaanden elke week op te halen in plaats van eens per twee weken... Dat had natuurlijk jaren geleden al moeten gebeuren natuurlijk... Waarschijnlijk is er iemand wakker geworden in het gemeentehuis... Maar ik zie wel een verhoging van de kosten aankomen.
 • Titus

  2 jaar geleden
  Wat opvalt is dat er eens naar inwoners geluisterd wordt!  Dit is echt wel nodig, omdat inderdaad de gft-bak wegrolt van de walm in de warmte! Wie op een etage wonen en geen container aan de straat hebben nog meer problemen hiermee!  Kan me voorstellen dat je het dan maar in de  grote  rest verzamelcontainer buiten kiepert  .Maar als dat niet meer nodig is, des te beter, schoner en gunstiger!
 • wimke

  2 jaar geleden
  hier kan de gemeente Duiven nog wat van leren. Luister eens naar uw inwoners!!zeker in de zomermaanden extra legen van de GFT container.
 • wimke

  2 jaar geleden
  kan de gemeente Duiven nog wat van  leren: Luister naar uw inwoners!!!

Liemers