De Bult van Putman
Volledig scherm
De Bult van Putman © DG

Twijfel over sleetje rijden op Bult van Putman

WESTERVOORT - Wandelaars zijn van harte welkom op de voormalige vuilnisbelt in Westervoort. Maar of dat in de winter ook voor kinderen met een slee gaat gelden? Natuurmonumenten maakt zich zorgen over de veiligheid. 

15 reacties

 • hendrik haverkamp

  1 jaar geleden
  ik speelde vroeger gewoon op die vuilnisbelt, en leef nog steeds geef geen licht in het donker dus het valt allemaal wel mee.
 • Theo

  1 jaar geleden
  Mooi uitzicht vanaf "de bult"! Voor fietsers richting IKEA wel gevaarlijk om de Rivierweg over te steken bij Liander. Daar mag die fietsbrug eindelijk eens komen ! Wat sleetje rijden betreft, al lang blij met wat sneeuw !
 • Jee Bee

  1 jaar geleden
  Denk wel dat als je daar teveel recreëert je je eigen gezondheid in gevaar brengt. Persoonlijk zou ik dr nog geen minuut willen vertoeven wetende wat daar allemaal de grond in is gegaan.Natuurmonumenten die een vuilstort koopt......dat strookt mijn inziens ook niet. Zal wel weer een leuk verdienmodelletje achter zitten.
 • Joris

  1 jaar geleden
  Psssttt... niemand wakker schudden !
 • Joris

  1 jaar geleden
  Tegen de tijd dat de troep in het drinkwater komt, ligt Putman allang tussen 6 plankjes... dát is ook precies de bedoeling natuurlijk... 
 1. IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'
  Play

  IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'

 2. Agenten zoeken naar slachtoffer van beroving in Sonsbeekpark
  Play

  Agenten zoeken naar slachtof­fer van beroving in Sonsbeek­park

Liemers