tk Dgfoto-Westervoort-winkelcentrum-01-Foto Theo Kock
Volledig scherm
PREMIUM
tk Dgfoto-Westervoort-winkelcentrum-01-Foto Theo Kock © Theo Kock

Westervoort loopt leeg: weer verdwijnt er een winkel

WESTERVOORT - En weer verdwijnt er een winkel uit de Wyborgh in Westervoort. Het winkelcentrum loopt langzaam leeg. Dierenwinkel Faunaland sluit binnenkort. Op de ramen staat ‘Opheffingsuitverkoop'. Van de 45 winkelpanden in het dorpshart staan er nu 12 leeg. Faunaland wordt nummer 13.

10 reacties

 • Sander

  3 jaar geleden
  Ook ik koop het online. Wel bij een keten met nog 150 winkels (Welkoop).Ideaal!
 • Fransje

  3 jaar geleden
  Het lijkt me toch een vrij nieuw winkelcentrum. Nog geen twintig jaar oud.Maar toen kwam internet al serieus op. Men had vooruit moeten kijken,het was te voorzien dat er veel minder vraag naar fysieke winkels zou komen..Maar tóch maar blijven bouwen. Zie die "Musiskwartier" in Arnhem.Totaal overbodig.V&D weg, De Beyenkorf en de Bieb vertrokken.En wat voor Arnhem geldt, geldt ook voor Doetinchem, met die "knusse winkeltjes"in het Catarina gebied. 
 • Harry

  3 jaar geleden
  OK schuldig, die zak konijnenvoer koop ik dus wel via internet. Reden de winkels hebben vaak geen grote 10+ kilo zakken en toch ook de prijs.
 • Twan

  3 jaar geleden
  Dat wordt weer een lange collegevergadering dinsdag. Benieuwd welk (veelal dood) konijn er nu weer uit de hoed komt van dit CDA/D66 college. O ja sorry, we vergeten de SP (omwille van de benodigde meerderheid).
 • Carl Marcs

  3 jaar geleden
  Te huur ? Te duur !Rauw kapitalisme. De huren zijn nauwelijks op te brengen.Die vastgoedmagnaten gedragen zich als rupjes nooit genoeg.

Liemers