Hossen, drinken en zwaaien.
Volledig scherm
PREMIUM
Hossen, drinken en zwaaien. © Gerard Burgers

Westervoortse carnavalisten twee keer de klos, maar ook in hondenweer vieren De Dolbotters carnaval

WESTERVOORT - Hossen, drinken en zwaaien naar het Arnhemse publiek. Kortom feestvieren terwijl hun carnavalswagen langzaam aan de deinende massa in Klarendal voorbij zou trekken. 

Sven Peltzer (24) en Corbin Tholense (23) hadden dat dolgraag gewild. In plaats daarvan drinken de twee vrienden zondagmiddag tegen enen een blikje bier bij de Carnavalsloods, die dient als thuishaven van de Westervoortse carnavalsvereniging De Dolbotters. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Tien ‘coronaboetes’, maar vooral waarschuwingen in de Liemers
    PREMIUM

    Tien ‘coronaboe­tes’, maar vooral waarschu­win­gen in de Liemers

    ZEVENAAR/ WESTERVOORT - Inwoners van de Liemers houden zich redelijk goed aan de strikte regels die zijn opgelegd vanwege het coronavirus. Handhavers van de gemeenten Duiven en Westervoort moesten het meest in actie komen met respectievelijk zeven en twee boetes. De personen die op de bon geslingerd werden, begaven zich in veel gevallen op verboden terrein. Westervoort en Duiven hebben voetbalkooien en skateparken afgesloten.

Liemers