Hein Klein Schiphorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein Klein Schiphorst. © theo kock persfotografie

Zeven vragen over Rivierklimaatpark IJsselpoort aan Hein Klein Schiphorst, de man van de klankbordgroep

DUIVEN - Duivenaar Hein Klein Schiphorst heeft meerdere redenen waarom hij een goed plan wil voor Rivierklimaatpark IJsselpoort. Hij woont in het gebied, maar hij recrëert er ook, hij heeft er bedrijfsbelangen én hij is voorzitter van de klankbordgroep van het Rivierklimaatpark IJsselpoort.

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat Hein Klein Schiphorst zijn blik richt op de toekomst van het gebied tussen Westervoort en Giesbeek.

De Duivenaar werkt bij Struyk Verwo Infra, het moederbedrijf van de betonfabriek met een productiehal in de uiterwaarden van de IJssel bij Westervoort. Die hal staat op dit moment haaks op de rivier. In het deze week gepresenteerde ontwerp wordt de hal 90 graden gedraaid. Ook het terrein van het naastgelegen recyclingbedrijf Putman wordt aangepast.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers