Volledig scherm
Michael Matthews is hersteld van zijn valpartij in Parijs-Nice. © BELGA

Dumoulin met herstelde Matthews in Milaan-Sanremo

Tom Dumoulin krijgt zaterdag in Milaan-Sanremo gezelschap van ploeggenoot Michael Matthews. De Australiër is op tijd hersteld na zijn valpartij van vorige week zondag tijdens de eerste etappe van de rittenkoers Parijs-Nice

,,Na Michaels zware valpartij zijn we blij om hem terug in actie te zien. Na een herstelperiode zonder te fietsen, zullen we moeten zien wat er mogelijk is. Hij heeft een goede basis en is fit genoeg verklaard door ons medisch team", zei Luke Roberts, coach van Team Sunweb.

Roy Curvers, de Denen Søren Kragh Andersen en Casper Pedersen, Marc Hirschi uit Zwitserland en de Ier Nicolas Roche maken het team compleet.

  1. Titelverdediger Valgren rekent op steun ervaren ploeg in Gold Race

    Titelverde­di­ger Valgren rekent op steun ervaren ploeg in Gold Race

    Wielerploeg Dimension Data herbergt zondag in de Amstel Gold Race het complete podium van de editie van vorig jaar. De Deen Michael Valgren, vorig jaar zegevierend, kwam over van Astana. Roman Kreuziger werd vorig jaar nog tweede namens Mitchelton-Scott en de Italiaan Enrico Gasparotto derde in het shirt van Bahrain. De Tsjech en de Italiaan stapten deze winter over naar het Zuid-Afrikaanse team waarvoor ook Tom-Jelte Slagter morgen in actie zal komen.

Overige sporten