Bert Roelofs (rechts) uit Appeltern is met zijn mobiele kinderboerderij eind mei 2022 op een basisschool in Veenendaal. Zijn Bert's Animal Verhuur mag sinds 2019 geen dieren meer verhuren. De kinderen en medewerker van de school zijn op verzoek onherkenbaar gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Roelofs (rechts) uit Appeltern is met zijn mobiele kinderboerderij eind mei 2022 op een basisschool in Veenendaal. Zijn Bert's Animal Verhuur mag sinds 2019 geen dieren meer verhuren. De kinderen en medewerker van de school zijn op verzoek onherkenbaar gemaakt. © House of Animals

House of Animals wil dat gemeente ingrijpt: ‘Bert Roelofs mag zijn dieren niet meer verhuren, maar doet dat tóch’

met videoAPPELTERN - Bert Roelofs uit Appeltern is nog steeds actief met zijn Bert’s Animal Verhuur, zegt dierenwelzijnsorganisatie House of Animals. En dat terwijl het hem al in 2019 door de rechter is verboden. House of Animals verzamelde bewijs van Roelofs’ activiteiten en vraagt de gemeente West Maas en Waal nu hem definitief een halt toe te roepen.

6 reacties

 • Miranda Wouters

  4 dagen geleden
  STOP MET HUREN VAN DIEREN. Vandaag gezien wat een leed die dieren wordt aangedaan. Te weinig drinken, te weinig ruimte ter plaatse en in het voertuig waarin ze verplaatst worden. Mensen denk nou eens na voor je besluit in zee te gaan met dit soort dierenmishandelaars. Het gaat om levende wezens die zichzelf niet tegen ons mensen kunnen weren.
 • Martin De Beer

  2 maanden geleden
  Soeters judas
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  House of hyena's...
 • christiaan verdiesen

  2 maanden geleden
  house of animals !! wie mag dat dan wel weer niet zijn ?? weer een of ander gesubsidieerd clubje wat betaald word door de burger
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Dat die school zelf eens actie onder neemt en geen dieren meer huurt! als niemand die arme dieren meer huurt, kan hij ook geen bedrijf meer hebben om die dieren te verhuren. dieren verhuur je niet, doe je met een mens toch ook niet, zieke geest!!