Voorzitter Hans Arnouts (links) en penningmeester Wolfgang Hendrix van de sportraad.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Hans Arnouts (links) en penningmeester Wolfgang Hendrix van de sportraad. © Bert Beelen

Sportraad gaat voor rookvrije complexen en aanleg fitparcours

BEUNINGEN - De gemeente Beuningen heeft sinds ruim een jaar een sportraad. De negen leden hebben allerlei plannen voor een (nog) sportiever Beuningen, zoals de aanleg van een fitparcours voor hardlopers. Voorzitter Hans Arnouts en penningmeester Wolfgang Hendrix vertellen waar ze aan hebben bijgedragen of mee aan de slag gaan.

2 reacties

 • Voetbal

  2 jaar geleden
  Belooft veel goeds. PM heeft al bij een club puinhopen achter gelaten. Nu hier ook? Onnodig instituut de sportraad. Vooral fijn voor mensen die zich belangrijk willen voelen.
 • Obdam

  2 jaar geleden
  als clubs puur op de horeca omzet en subsidie overleven is het beter om de boel te sluiten en in de kroeg te gaan zitten.waarom 80.000 euro subsidie aanvragen voor een paadje met fitnessapparaten als het overal al stikt van de sportscholen en je zelf geen geld hebt.Allemaal willen ze kunstgras, ledverlichting en andere zaken maar ondertussen kunnen ze vaak de huur en onderhoud al niet eens betalen.Ga sporten in plaats van al die onzin.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?