Een 20-jarige automobilist is zijn rijbewijs kwijtgeraakt, omdat hij 133 kilometer per uur reed.
Volledig scherm
Een 20-jarige automobilist is zijn rijbewijs kwijtgeraakt, omdat hij 133 kilometer per uur reed. © Wijkagent Henry van Galen / Twitter

20-jarige automobilist scheurt met 133 kilometer per uur door Wijchen

WIJCHEN - Een 20-jarige automobilist uit Grave is zaterdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij reed in Wijchen 53 kilometer per uur harder dan was toegestaan. 

30 reacties

 • LVCer

  3 jaar geleden
  ben je zelf ook ooit puber geweest (en je grenzen opgezocht) en nooit te hard gereden ? dan ben jij wss degene waar we ons altijd aan ergeren.
 • Socrates3

  3 jaar geleden
  Hoezo? Wat is het psychologische verschil met het intrappen van het gaspedaal op de openbare weg en het circuit? Worden andere stofjes (neurotransmitters) aangemaakt in het brein onder verschillende (evidente) omstandigheden? Daar ben ik benieuwd naar. U poneert een psychologische impact gefundeerde stelling maar onderbouwt die niet. Maw, u beperkt zich tot de klassificatie van de omstandigheden, maar niet het psychologische effect dan wel een kwalificatie van een dito onderzoek.
 • Sverre Gaffelbaard

  3 jaar geleden
  Indien nodig ja.., maar hij reed zonder sirene, er was geen andere verkeer op de weg en kennelijk zat zijn dienst erop....
 • SiertdeFox

  3 jaar geleden
  Politie reed zaterdag met een Golfje en een paar stille lampen zonder sirene ook als een dwaas over de stationslaan.
 • wijchen

  3 jaar geleden
  Zielepootje ga slapen

Maas en Waal