7 jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist voor doodrijden Sebastiaan: ‘Op kille dag kwam schokkend eind aan zijn leven’

video | teruglezenTegen de 19-jarige pakketbezorger Tarik O. uit Woerden is 7 jaar cel én tbs met dwangverpleging geëist voor het doodrijden van Wijchenaar Sebastiaan (42). De veelbesproken zaak werd vandaag inhoudelijk behandeld in de rechtbank van Utrecht. Lees hieronder het verloop terug.

26 reacties

 • Jeroen Engelen

  1 jaar geleden
  Elke straf is te laag hiervoor, het gezin en de familie krijgen hun PAPA MAN EN ZOON niet meer terug. Het is gewoon een laffe daad tegenwoordig mag je niks meer zeggen of doen want dan ben je de pineut.
 • mariejose Haerkens

  1 jaar geleden
  Ned systeem moet anders teveel slachtoffers lopen na korte tijd daders tegen lijf en teveel daders gaan x op x fout jn war ik zelf ooit moest ervaren
 • P.L. Derksen

  1 jaar geleden
  Het wordt steeds gekker in dit land. De groep kanslozen met een zeer laag IQ is zo groot dat het ergste gevreesd moet worden.
 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  @ Roel Bosch: De automatische korting van 1/3 op de uit te zitten gevangenisstraf is per 1 juli 2021 komen te vervallen. Nu kan er maximaal nog maar 2 jaar "korting" volgen op de totaal uit te zitten gevangenisstraf en die is afhankelijk van het hele gedrag van betrokkene en dus ook niet langer meer een automatisme.
 • Hayco van Dreumel

  1 jaar geleden
  Dit is gewoon moord!!!!!!!
 1. Korte lontjes achter het stuur: ‘Hij stapt uit, komt recht op mij af en slaat mij bewusteloos’
  PREMIUM
  Drie verhalen van slachtoffers

  Korte lontjes achter het stuur: ‘Hij stapt uit, komt recht op mij af en slaat mij bewuste­loos’

  Ongeluk en agressie in het verkeer zitten in een klein hoekje. Het kan je zomaar overkomen. De zinloze dood van Wijchenaar Sebastiaan (42), exact twee weken geleden, maakt veel los. Ook bij drie mensen uit dezelfde gemeente. Zij kregen de afgelopen weken óók te maken met agressie in het verkeer. Zo ernstig als bij Sebastiaan liep het gelukkig niet af, impact had het wel. Daarom willen ze hun verhalen delen. Drie verhalen over korte lontjes achter het stuur.