Volledig scherm
EPA

Anouk Thijssen (15) uit Wijchen wint internationale modellenwedstrijd

WIJCHEN - De Wijchense Anouk Thijssen heeft maandagavond Elite Model Look International in Milaan gewonnen. In totaal deden 30 vrouwelijke modellen mee aan de 32e editie van de wedstrijd. Bij de mannen won de 20-jarige Tristan uit Frankrijk.

In een reactie laat de Wijchense weten dat ze heel erg blij is met de overwinning, al had ze niet gedacht kans te maken op de eerste plaats. 'Op het moment dat ze me uitriepen tot winnaar dacht ik, wie? ik!?'

Thijssen wint een fotoshoot in Vogue Italië en een 2-jarig internationaal modellencontract. Eerder dit jaar won de 15-jarige de Nederlandse editie van de Elite Model Look-wedstrijd.


Onze Nederlandse finaliste van Elite Model Look, ANOUK THIJSSEN, is zojuist tot WERELDFINALISTE 2015 benoemd tijdens de... Posted by Elite Model Look Nederland on maandag 23 november 2015

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal