Volledig scherm
PREMIUM
Expositie in Kasteel Wijchen tijdens de Atelierroute in 2016. De Kunstmarkt in de tuin van het kasteel trekt wél veel publiek. © Bert Beelen

Atelierroute Wijchen wordt tweejaarlijks evenement

WIJCHEN - Het voorheen jaarlijkse Wijchense kunstevenement Atelierroute wordt voortaan nog maar eens in de twee jaar gehouden. De organiserende Kunstkring Wijchen hoopt op die manier meer kunstenaars warm te krijgen voor het evenement. De Wijchense Kunstmarkt wil juist uitbreiden.

,,Het wordt voor sommige deelnemers wat te veel van het goede'', zegt voorzitter Annie Stienstra van de Kunstkring, die ook onder meer exposities en lezingen organiseert. ,,Er wordt al zó veel georganiseerd en kunstenaars hebben het er te druk mee, hebben we het gevoel. Ze hebben immers ook nog hun eigen werk, cursussen, open ateliers en wat al niet meer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal