Nino Willems (Zaal 4), Martijn Koot (Anneke), Alexander Straver (ZUS) en Duco van Lent (Zaal 4) (v.l.n.r.).
Volledig scherm
PREMIUM
Nino Willems (Zaal 4), Martijn Koot (Anneke), Alexander Straver (ZUS) en Duco van Lent (Zaal 4) (v.l.n.r.). © David van Haren

Beachparty Fiesta del ZAZ eerste feestje van nieuwe Wijchense horecaclub

WIJCHEN - Een nieuwe stichting, opgericht door drie horecaondernemers, gaat evenementen organiseren in het centrum van Wijchen. Het eerste vindt komend weekend plaats: een beachparty op de Markt.

De Markt in het centrum van Wijchen verandert komend weekeinde in een strand zonder zee. Met strandstoelen, cocktails en Caraïbische muziek wordt een tropische sfeer gecreëerd tijdens het Fiesta del ZAZ. 

Het is het eerste evenement dat wordt georganiseerd door de Stichting HEC Wijchen, wat staat voor Horeca Evenementen Centrum Wijchen. In de stichting hebben de Wijchense café’s ZUS, Anneke en Zaal 4 zich verenigd. De beginletters van de drie kroegen verklaren meteen de naam van het strandfeest.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal